Seks Hikayeleri

14 Mayıs 2013 Salı

Heryerde Sikiş

Ben Enes. Gerçek adımı vermicem 18 yaşındayım fakat bayadır bu işin içindeyim. 170 boyunda 54 kilo civarındayım. Neyse hikayeme geçeyim 2 Gün önce Arkadaş Sitelerinde Dolanırken bi adama Rastladım beğenmedim kapatmıştım bunu dile getirerek ve oda bn beğenmedi düşüncesi ile üçük bi arkadaşına bnim Skype adresimi vermiş. Ekledi konuşoduk Penisini merak edip sordum Ap ve P ağrlıklyım na napıyım :) İnanmassınız Bir çıkardı 18 felan dedi ama 20 21 cm rahat vardı deliye dndüm. Ertesi gün buluşma Kararı alıp yattım uyuyamadım o da bu arada 18 yaşında 173 55 kg felan Ow fazla taş deil ama Siki bni Baştan çıkarıodu. Buluştuk ve sohbet edip dolaştıktan sonra Otobüse bnde Şansıma Otobüs Doluydu Ve Bana dedi bnmki inmio rahat bişiler giydirmeseydin acayip belli oluyodu :)

bn fırsattan Buna Popomu dndm Dydiriğim dedim İannmadım arkma Kazık sürtüodu snki Of kalkmış beklio nese İnince hstaneye gittik işimiz vardı inince hmn sordu Otobüsteki amacın neydi die Özür diledim Sinmada Gönlünü alıcam dedim Peki abartma dedi. Daha Sonra Sinemaya geçtik En arka Boş deilse Girmeyelim dedi. Baktım grdik Wow Iron man 3 başalamdan bu elimi tutup sikine Götürdü Demek istiosun dedim bir çıkardım karanlık Hiçbişi göremiom ama Mükemmel 5 10 sıvazladım Öndeki adamın dikkatini çekmişti bizmki korkuodu Camera felan vardır die ama tok felan dedim. Elimi tutuodu arada öpüşüoduk ama Buna Birden Soxoya bi başladım dur napıyosuna kalmadı geriliyor ve sonra Sıkarım Çektirom Öf boşalıcam Yavaş yaş dio boşalmadı tabi. O da bnmkini elliodu Felan 1. Yarıdan Hiçbişi anlamadık 2. arı yarım yamalak. Çıktık Nere dedi ?Fuara dedim ee Lunapark a Gittik Bütün oyuncaklara bndik havada 10 15 sn durunca ters olarak of Çığlıklar felan Mükemmel Ötesiydi.
Ya neyse Eğlendk içtık Montrö Kapısına yürürken Bunukini elledim Kalktı Kabardı Kızdı ya dedi rahat birşey giyince böyle oluyor dedi. Peki dinlenelim dedim. Çimlere oturduk. Neyse uzanıcam dedim Sikine Kafamı koydum uzandım herkes bize bakıyor ama Çok yorulduk baya yorulduk sinema Oyuncaklar baya 200 metre yukarda ters durmak felan baya yorulduk bunun ailesi arıyıp duruyordu. Neyse Otobüse bindik eve döneceğiz dedim. Orda bi Wc var girelim heyecan yaşayalım. Olmaz falan dedi. Neyse girdik boştu ikimiz aynı kabinde öpüşüoz felan çıkardım bununkini amam Oha Wow Felan Çüş oldum aldım yarıdı ağzıma sığmıo çünkü boşal diom asılıom olmaz gricem dio denedi olmadı acıo felan dedim ama alabilirim biliorum 2. kez saxo yaptım terkar denedi olmadı 3. kez deneyince yavaş yavaş aldım hepsi içimdeyi köküne kadar hissediom sessiz ol dio zevktan bağırıom hiç bi acı yok. Ağzına boşalıcam ddi olmaz dedim saten yorgum Midem alt üst İçime boşalmasını sağladım İnanırmsınız İkimizde aynı anda geldik :) Toparlanıp kapıyı açıcam 4 5 kişi dışarda Bn Gülme Krizndeyim aynı zmanda Korkuorum adamlar dio çık Giricez Wc ye ihtiyacımız var bn çıksam çocuk var Nolcak die 2 dk Bekledik içeri gireli 10 dk olmuş ne bilelim bn kapıyı araladım 1 kişi sıradaydı çıktım çocuk içerde ahaha bn çıktım adam girmiş Çocuğı grnce Şaşırmış Göz Göze gelmişler adam dik dik bakmış bn çıktım 10 15 sn Sonra çocuk geldi kaç kaç felan Adam Şüpelendi BN heö gülüom hem koşuom nese Bunu Metroya Bindirdim. Sonra ben eve Koyuldum Açıkcası Süper Bi gündü. skype Adresim fenomen35i 20 yaş üstü Şisman kıllı Kabul etmiorum Taşım dienler gelsin Atletik ve zayıflar yakışıklılar Woww :)

heryerde sikiş,sinemada sikiş,porno izle,güncel seks hikayeleri,seks hikayeleri,amdan sikiş,erotik hikayeler,sikiş hikayeleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder